top of page

MEER DAN 30 JAAR ERVARING IN DE SECTOR

Na 20 jaar als eigenaar en zaakvoerder van TLB, een bedrijf gespecialiseerd in distributie van brandstoffen, vond Bart Lambrechts het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In 2006 verkocht Bart zijn bedrijf van 35 trekkers en opleggers. Op 20 maart 2008 richtte hij samen met 3 andere vennoten de firma Antwerp Truck & Trailer Services op. In september van datzelfde jaar volgde de aankoop van het industrieterrein gelegen op de Herentalsesteenweg in Grobbendonk.

Antwerp Truck & Trailer Services is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van alle vrachtwagens en opleggers. Op deze manier spelen wij in op de toenemende vraag naar merkonafhankelijke garages, one-stop-shops en de trend naar outsourcing.

Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met een achtiental competente medewerkers. Op deze manier weten we steeds een goede en snelle service te garanderen.

De moderne infrastructuur van de onderneming omvat een werkplaats met 10 inrijpoorten, teststraat voor keuringen, 3 werkputten, 2 hefbruggen, een richtvloer, een rolbrug van 25 ton, een bank voor de ijking van tachografen en snelheidsbegrenzers en een uitgebreid magazijn met een geautomatiseerd onderdelensysteem. Bovendien zijn wij uitgerust met ultramoderne diagnose apparaten, zowel merkspecifiek als universeel.

_MG_1719.jpg
_MG_1730.jpg
_MG_1805.jpg
_MG_1827.jpg
bottom of page